Küldetésünk az életminőség javítása, a külső-belső harmónia

Harmónia Eger

Harmónia Eger

Herpesz eltüntetés azonnal

2016. február 11. - Karl F.Tietze
Az L-lizint tartalmazó készítmények számos ellenőrzött kísérlet által bizonyítottan „herpesz-stop” hatásúak, azaz abban a fázisban állítják meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g L-lizin bevételével az égető érzés perceken belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra (napi 3-6 g L-lizin) megakadályozza a herpesz tüneteinek megjelenését.Amikor L-lizint szedünk, akkor ajánlatos arginint is szedni mellé az esetleg szunnyadó herpesz vírus szaporodásának megakadályozására.Az L-lizin a fehérjéinket felépítő esszenciális aminosav, tehát szervezetünk nem képes az előállítására. Bevitele táplálék-kiegészítőkből ajánlott. 
Bónusz:
A lizin fontos szerepet játszik a kalcium felszívódásban, az izmok építésében, a sérülésekből való regenerációban, és a szervezet hormonjainak, enzimeinek és antitesteinek létrehozásában. A lizin segít a kollagén formálásában is, ami jó a bőrnek, izmoknak és ízületeknek egyaránt.  A lizin más növekedési hormon serkentő hatóanyagokkal jól kombinálható, mint az említett arginin, ornitin, stb. Ilyenkor éhgyomorra edzés, vagy lefekvés előtt alkalmazandó.
A lizin az izomszövetek egyik fő alkotóeleme, ezért gyakran alkalmazzák a sportolók, hogy elősegítsék a sovány testtömeg növekedését és az izmok és csontok általános egészségi állapotát. Izomfehérjét hoz létre, így járul hozzá az izmok regenerálódásához és az általános egészségi állapothoz.Csökkenti az öregedés látható jeleit a bőrön. Nagy mennyiségben van jelen a sörélesztőben, a tejtermékekben, és a búzacsírában, a halakban és húsokban, és a hüvelyesekben, különösen a szójababban, a limababban és a veteménybabban.Napi 1 csapott mokkáskanál (1700mg) Lizin HCl vízben, folyadékban elkeverve vagy kapszulázva éhgyomorra.Terheseknek, szoptató anyáknak, illetve gyermekek számára fogyasztása nem javasolt.
herpesz2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://harmoniaeger.blog.hu/api/trackback/id/tr338383256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása